Paito

Paito Angkapaten888 – akurat, tepat, jitu!

11:00 Ketimbang ono ngomah di nesoni bojo wae, lungo sak paran-paran golek sisihan liyane.
13:00 Eneke mung tansah lungguh kepenak ora gelem obah,jalari utange numpuk koyo gabah
15:00 Najan wong’e katon sangar nanging atine sabar, jalari sandang pangane cumepak lan sumebar.
17:00 Tambane sejatine mung sepele, nanging angel golekane, mergo ora kabeh uwong duwe.
19:00 Eman-eman barang mau yen ora di rawat kanthi becik, jalaran duweni piguno kang ora sithik.
21:00 Ngadek wae wis ora biso jejek, nanging senengane saben bengi ora gelem mandek.
23:00 Gembirane ati ora biso diarani kanthi lathi, jalaran pikiran kang tansah nyawiji.

PAITO SILAHKAN DI ACAK ACAK LUR!

TGL 1 2 3 4 5 6 7
18/01/2022
17/01/2022 2 3 6 3 5 3 1
16/01/2022 4 6 1 6 4 6 5
15/01/2022 3 2 3 4 4 3 1
14/01/2022 5 6 3 2 5 2 3
13/01/2022 5 2 5 6 3 3 2
12/01/2022 2 6 6 3 6 6 4